Dit hapje is zo ontzettend simpel en snel om te maken, maar daarom ook zo ontzettend lekker! Wat heb je nodig?
Ingrediënten:
Ingrediënten:
- 1 blikje partyknaks (Unox altijd goed)
- 1 pakje bladerdeeg uit de diepvries (liefst die vierkante velletjes)
- Honingmosterddressing van Hela
- 1 ei
Stap 1:
Verwarm je over voor op 200 graden en leg de bladerdeegplakjes vast op het aanrecht om te ontdooien.
Stap 2:
Bedek je bakplaat met bakpapier. Overigens wat echt superhandig is, is het bakpapier van de Lidl. Dit zijn allemaal losse velletjes die precies op je bakplaat passen.
Stap 3:
Snijd de vellen bladerdeeg in vier vierkantjes. Druppel een beetje honingmosterddressing op elk vierkantje.
Stap 4:
Leg elk vierkantje als een ruitje neer (zie foto) en pak 1 worstje per velletje in. Druk de puntjes van elk velletje goed in het bladerdeeg.
Stap 5:
Klop een eitje los en bestrijk je hapjes hiermee. Kwartiertje a 20 minuutjes in het midden van de oven en Tadaa!!!!
Eet smakelijk!
Verwarm je over voor op 200 graden en leg de bladerdeegplakjes vast op het aanrecht om te ontdooien.
Stap 2:
Bedek je bakplaat met bakpapier. Overigens wat echt superhandig is, is het bakpapier van de Lidl. Dit zijn allemaal losse velletjes die precies op je bakplaat passen.
Stap 3:
Snijd de vellen bladerdeeg in vier vierkantjes. Druppel een beetje honingmosterddressing op elk vierkantje.
Stap 4:
Leg elk vierkantje als een ruitje neer (zie foto) en pak 1 worstje per velletje in. Druk de puntjes van elk velletje goed in het bladerdeeg.
Stap 5:
Klop een eitje los en bestrijk je hapjes hiermee. Kwartiertje a 20 minuutjes in het midden van de oven en Tadaa!!!!
Eet smakelijk!