Afgelopen vrijdag heb ik een tapastafel in elkaar geknutseld.Waaronder deze superlekkere eiersalade. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat mijn mede-eters de witlof niet zo geslaagd vonden als "toastje". Maargoed, dat waren dan ook geen witlof-liefhebbers. Je kunt de salade natuurlijk eten met wat jij lekker vindt: toastjes, stokbrood, broodjes etc.
Ingrediënten:
Stap 1:
Kook het eitje. Snijd het bosuitje in kleine ringetjes en hak de bieslook fijn.
Stap 2:
Prak het gekookte ei in kleine stukjes. Meng de mayonaise en de yoghurt door het ei. Roer er vervolgens de bieslook, bosui en de kipreepjes doorheen.
Stap 3:
Maak de salade op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
- 1 hardgekookt ei
- 1 bosuitje
- peper en zout
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel yoghurt
- verse bieslook
- gerookte kip (of kalkoen) reepjes (ik had kalkoenreepjes van de Lidl)
Stap 1:
Kook het eitje. Snijd het bosuitje in kleine ringetjes en hak de bieslook fijn.
Stap 2:
Prak het gekookte ei in kleine stukjes. Meng de mayonaise en de yoghurt door het ei. Roer er vervolgens de bieslook, bosui en de kipreepjes doorheen.
Stap 3:
Maak de salade op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!