Wederom een supersnel en lekker receptje. Krijg je spontaan visite en heb je niets lekkers voor bij de koffie? Of heb je zelf zin in iets lekkers? Maak dan deze kaneelstengels. Ik ben zelf altijd groot fan van de kaneelstengels van La Place en deze hebben er erg veel van weg.
Wat heb je nodig?
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg bladerdeegplakjes uit de vriezer klaar. Per plakje kun je 4 kaneelstengels maken, dus aantal plakjes is naar je eigen keuze.
Stap 2:
Snijd de bladerdeegplakjes in vier lange repen. Leg de reepjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 3:
Bestrijk de reepjes met een losgeklopt eitje. Bestrooi daarna de reepjes met kaneel en suiker. Ik heb van tevoren ongeveer 5 delen suiker en 1 deel kaneel met elkaar gemengd en de reepjes hiermee bestrooid.
TIP: Heb je juist zin in iets hartigs? Bestrooi de reepjes dan met geraspte kaas, sesamzaadjes, rozemarijn en zout etc.
Stap 4:
Bak de stengels in 12 minuutjes af in de oven.
Eet smakelijk!
- Bladerdeeg
- Kaneel
- Suiker
- Ei
- En een oven :)
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg bladerdeegplakjes uit de vriezer klaar. Per plakje kun je 4 kaneelstengels maken, dus aantal plakjes is naar je eigen keuze.
Stap 2:
Snijd de bladerdeegplakjes in vier lange repen. Leg de reepjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 3:
Bestrijk de reepjes met een losgeklopt eitje. Bestrooi daarna de reepjes met kaneel en suiker. Ik heb van tevoren ongeveer 5 delen suiker en 1 deel kaneel met elkaar gemengd en de reepjes hiermee bestrooid.
TIP: Heb je juist zin in iets hartigs? Bestrooi de reepjes dan met geraspte kaas, sesamzaadjes, rozemarijn en zout etc.
Stap 4:
Bak de stengels in 12 minuutjes af in de oven.
Eet smakelijk!