Misschien maken jullie je tosti altijd al op deze manier, maar ik kwam er nu pas weer achter hoe lekker deze pantosti's zijn. Gewoon in de koekenpan, niets geen gedoe met oven voorverwarmen of je tosti-ijzer uit de kast pakken (en weer moeten schoonmaken).
Ingrediënten:
Stap 1:
Beleg je boterhammen met ham en kaas. Leg op elkaar en bestrijk de buitenkanten van je tosti met boter (gewone boter voor op brood).
Stap 2:
Leg de tosti in een hete koekenpan (zonder boter of olie) en bak 2 a 3 minuutjes aan elke kant.
Klaar is je tosti!
Liever een ander smaakje? Hier wat ideetjes:
Ingrediënten:
- Twee boterhammen naar keuze (ik heb hier Oldebroeker Speciaal brood)
- Kaas
- Ham
- Boter
- Koekenpan
Stap 1:
Beleg je boterhammen met ham en kaas. Leg op elkaar en bestrijk de buitenkanten van je tosti met boter (gewone boter voor op brood).
Stap 2:
Leg de tosti in een hete koekenpan (zonder boter of olie) en bak 2 a 3 minuutjes aan elke kant.
Klaar is je tosti!
Liever een ander smaakje? Hier wat ideetjes:
- Italiaanse tosti: kaas, salami, groene pesto en fijngesneden paprika
- Tosti Hawaï: kaas, ham, ananas
- Parmaham met kaas
- Franse tosti: brie, honing en banaan