Alice & Zo
  • Recepten
  • Koken & Zo
  • DIY & Zo
  • Foto's & Zo
  • Op pad & Zo
  • Contact

Ontbijteitje in het weekend

28/2/2015

0 Comments

 
Picture
In het weekend is het tijd om uitgebreid te ontbijten. Dat kan heel makkelijk en origineel met dit ontbijteitje. Maar deze is natuurlijk ook hartstikke lekker bij het Paasontbijt dat er aan zit te komen! 

Wat heb je nodig?
  • Eén bladerdeegplakje per persoon
  • Eén eitje per persoon
  • Geraspte kaas
  • Plakjes ham of spek
  • Kruiden (bieslook, paprika, peper, zout)

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de bladerdeegplakjes vast klaar op een bakplaat met bakpapier.

Stap 2:
Vouw de randjes van de bladerdeegplakjes een klein beetje naar binnen zodat er een bakje ontstaat. 

Stap 3:
Leg een plakje ham of ontbijt spek op het bladerdeeg. Strooi hier geraspte kaas over heen en kruiden. 

Stap 4:
Breek de eitjes één voor één in een glas en giet deze voorzichtig in het midden van het bladerdeegplakje.

Stap 5:
Zet de eitjes 12 minuten in de oven. 


Eet smakelijk!
0 Comments



Leave a Reply.

    Welkom!

    Alice & Zo? Dat ben ik. Hier vind je blogs over van alles en nog wat. Tips voor leuke trips, diy, fotografie... maar vooral ook heel veel lekkere recepten!!!

    Veel leesplezier en laat gerust een berichtje achter!

    Schrijf je in!

    En ontvang een mailtje wanneer er weer een nieuwe blog op Alice & Zo staat. 

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    Archief

    February 2016
    January 2016
    October 2015
    March 2015
    February 2015
    October 2014
    September 2014
    July 2014
    April 2014
    March 2014
    February 2014
    January 2014
    December 2013
    November 2013
    October 2013
    September 2013
    August 2013
    July 2013
    June 2013
    September 2012

    @ Instagram

    RSS Feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Recepten
  • Koken & Zo
  • DIY & Zo
  • Foto's & Zo
  • Op pad & Zo
  • Contact