In het weekend is het tijd om uitgebreid te ontbijten. Dat kan heel makkelijk en origineel met dit ontbijteitje. Maar deze is natuurlijk ook hartstikke lekker bij het Paasontbijt dat er aan zit te komen!
Wat heb je nodig?
Wat heb je nodig?
- Eén bladerdeegplakje per persoon
- Eén eitje per persoon
- Geraspte kaas
- Plakjes ham of spek
- Kruiden (bieslook, paprika, peper, zout)
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de bladerdeegplakjes vast klaar op een bakplaat met bakpapier.
Stap 2:
Vouw de randjes van de bladerdeegplakjes een klein beetje naar binnen zodat er een bakje ontstaat.
Stap 3:
Leg een plakje ham of ontbijt spek op het bladerdeeg. Strooi hier geraspte kaas over heen en kruiden.
Stap 4:
Breek de eitjes één voor één in een glas en giet deze voorzichtig in het midden van het bladerdeegplakje.
Stap 5:
Zet de eitjes 12 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de bladerdeegplakjes vast klaar op een bakplaat met bakpapier.
Stap 2:
Vouw de randjes van de bladerdeegplakjes een klein beetje naar binnen zodat er een bakje ontstaat.
Stap 3:
Leg een plakje ham of ontbijt spek op het bladerdeeg. Strooi hier geraspte kaas over heen en kruiden.
Stap 4:
Breek de eitjes één voor één in een glas en giet deze voorzichtig in het midden van het bladerdeegplakje.
Stap 5:
Zet de eitjes 12 minuten in de oven.
Eet smakelijk!