Ik ken veel manieren om gehaktballetjes te maken. Grote ballen,kleine ballen, ballen met nasikruiden, ballen met curry, ballen met melk of juist ballen met ei. Maar dit recept is met stip het lekkerste recept voor borrelballetjes. Als je deze hebt geproefd, maak je ze altijd op deze manier.
Ingrediënten:
Stap 1, 2, 3, 4....
Ik kan heel veel stappen gaan uitleggen nu, maar in feite is het supersimpel. Alle bovenstaande ingrediënten meng je goed door elkaar in een kom. Gewoon hup, met je handen kneden en daarna rol je kleine balletjes van het gehaktmengsel.
Braad de balletjes gaar in een grote braadpan, liefst met een beetje boter. Na een kwartiertje zijn je nieuwe favoriete borrelballetjes klaar. Eigenlijk naturel het lekkerst maar je mag er natuurlijk een sausje bij doen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
- 150 gram rundergehakt
- kruidenpaneermeel
- half rood uitje
- scheutje ketjap of sojasaus
- 1 ei
- 1 teentje knoflook
- half theelepeltje paprikapoeder
- 1/4 theelepel chilipoeder
Stap 1, 2, 3, 4....
Ik kan heel veel stappen gaan uitleggen nu, maar in feite is het supersimpel. Alle bovenstaande ingrediënten meng je goed door elkaar in een kom. Gewoon hup, met je handen kneden en daarna rol je kleine balletjes van het gehaktmengsel.
Braad de balletjes gaar in een grote braadpan, liefst met een beetje boter. Na een kwartiertje zijn je nieuwe favoriete borrelballetjes klaar. Eigenlijk naturel het lekkerst maar je mag er natuurlijk een sausje bij doen.
Eet smakelijk!