- Roggebrood (gewoon de goedkoopste pakken)
- Zakje geraspte oude kaas
- Pakje monchou
- 90 gram boter
- Kruiden naar smaak (in mijn geval bieslook, zout en peper)
Stap 1:
Laat de boter en monchou op kamertemperatuur komen.
Stap 2:
Mix de boter en monchou met elkaar. Dit gaat het makkelijkst met een mixer. Meng vervolgens de geraspte kaas hier door heen.
Stap 3:
Mix het tot een luchtige creme en maak op smaak met je kruiden.
Stap 4:
Bestrijk telkens 2 plakken roggebrood met de kaascreme en stapel ze op elkaar. Dek af met een 3e plakje dat niet bestreken is. Verpak dit in aluminiumfolie. Ga zo door tot je kaascreme en roggebrood op zijn.
Stap 5:
Leg de aluminium pakketjes voor een uurtje in de vriezer. Daarna kun je mooie blokjes snijden. Klaar zijn je hapjes!
Met deze ingrediënten kun je een behoorlijk aantal torentjes maken. Ik heb de helft in een bakje ingevroren. Nu nog hopen dat ze dan net zo lekker blijven!!!
Eet smakelijk!