Dit is echt een lekker recept als je uitgebreid wilt koken. Mijn zelfbedachte varkenshaas in bladerdeeg. Hier kun je van alles bij eten. Bijvoorbeeld boontjes met gegratineerde aardappeltjes.
Ingrediënten voor 2 personen:
Ingrediënten voor 2 personen:
- Twee stukjes varkenshaas van 100 gram (Lidl, diepvries)
- Twee plakjes bladerdeeg
- Twee plakken parmaham
- Honingmosterddressing/saus (bijv. van Hela)
- Losgeklopt eitje
Benodigdheden: - Oven met bakplaat, bekleed met bakpapier
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Stap 2:
Braad de varkenshaas aan in een grillpan en bestrooi met versgemalen zout en peper.
Stap 3:
Leg de bladerdeeg op een snijplank en rek een beetje uit. Leg hier een plak parmaham op. Daarna pak je de net aangebakken varkenshaas uit de pan. Leg deze op het plakje ham. Druppel wat honingmosterd dressing hier over heen. Vouw de varkenshaas dicht in het plakje bladerdeeg.
Stap 4:
Leg de varkenshaas in bladerdeeg met de naad naar beneden, op de bakplaat. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Stap 5:
Zet de varkenshaas ongeveer 20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Stap 2:
Braad de varkenshaas aan in een grillpan en bestrooi met versgemalen zout en peper.
Stap 3:
Leg de bladerdeeg op een snijplank en rek een beetje uit. Leg hier een plak parmaham op. Daarna pak je de net aangebakken varkenshaas uit de pan. Leg deze op het plakje ham. Druppel wat honingmosterd dressing hier over heen. Vouw de varkenshaas dicht in het plakje bladerdeeg.
Stap 4:
Leg de varkenshaas in bladerdeeg met de naad naar beneden, op de bakplaat. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Stap 5:
Zet de varkenshaas ongeveer 20 minuten in de oven.
Eet smakelijk!