Je kent ze wel, de wraphapjes die overal opduiken. Lekker! En weer eens wat anders dan de standaard kaas, komkommer en worst. Maar je ziet ze wel heel vaak met zalm, roomkaas en sla. Vandaag dan ook een recept voor wraphapjes zonder zalm maar mét kip!
Ingrediënten:
Stap 1:
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
Stap 2:
Smeer de wraps helemaal in met rode pesto.
Stap 3:
Verscheur wat blaadjes rucola en leg ze op de wrap.
Stap 4:
Leg in het midden van de wrap drie plakjes kipfilet half over elkaar heen.
Stap 5:
Bestrooi de kipfilet met de kaas en de pijnboompitjes.
Stap 6:
Rollen maar! Eenmaal opgerold bewaar je de wrap in aluminiumfolie in de koelkast. Zodra je de hapjes op tafel wilt toveren kun je de wrap in stukjes snijden en er een vrolijk prikkertje in doen.
PS: Sommige mensen vinden het lekker om deze wraphapjes een dag van tevoren te maken zodat de smaak er in trekt. Niet doen! Vers zijn deze hapjes het allerlekkerst.
Ingrediënten:
- Wraps
- Rucola
- Kipfilet (als in de plakjes kipfiletbeleg)
- Pijnboompitten
- Potje rode pesto
- Geraspte kaas
Stap 1:
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
Stap 2:
Smeer de wraps helemaal in met rode pesto.
Stap 3:
Verscheur wat blaadjes rucola en leg ze op de wrap.
Stap 4:
Leg in het midden van de wrap drie plakjes kipfilet half over elkaar heen.
Stap 5:
Bestrooi de kipfilet met de kaas en de pijnboompitjes.
Stap 6:
Rollen maar! Eenmaal opgerold bewaar je de wrap in aluminiumfolie in de koelkast. Zodra je de hapjes op tafel wilt toveren kun je de wrap in stukjes snijden en er een vrolijk prikkertje in doen.
PS: Sommige mensen vinden het lekker om deze wraphapjes een dag van tevoren te maken zodat de smaak er in trekt. Niet doen! Vers zijn deze hapjes het allerlekkerst.