We hadden natuurlijk al de pizzarondjes van bladerdeeg, maar nu hebben we simpele mini pizzaatjes in 15 minuten. Net even wat sneller klaar en net zo lekker.
Wat heb je nodig?
Wat heb je nodig?
- Bladerdeegplakjes (aantal naar keuze, je kunt 4 mini pizza's per plakje maken)
- Losgeklopt eitje
- Toppings voor je pizza. Ik heb hier cherrytomaatjes en hamreepjes gebruikt.
- Geraspte kaas
- Italiaanse kruiden
- Tomatenpuree
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg de bladerdeegplakjes op het aanrecht om te ontdooien
Stap 2:
Snijd de bladerdeegplakjes in 4 kleinere vierkantjes en leg ze op het bakpapier op de bakplaat. Prik met een vork gaatjes in de plakjes (anders bollen ze op in de oven) en bestrijk de plakjes daarna met een losgeklopt eitje.
Stap 3:
Smeer een theelepeltje tomatenpuree op elk pizzaplakje. Strooi er daarna Italiaanse kruiden over.
Stap 4:
Beleg je pizzaplakjes met de door jou gekozen toppings en maak af met een beetje geraspte kaas naar smaak.
Stap 5:
Vijftien minuutjes in de oven en klaar zijn je mini pizza's!
Eet smakelijk!
Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg de bladerdeegplakjes op het aanrecht om te ontdooien
Stap 2:
Snijd de bladerdeegplakjes in 4 kleinere vierkantjes en leg ze op het bakpapier op de bakplaat. Prik met een vork gaatjes in de plakjes (anders bollen ze op in de oven) en bestrijk de plakjes daarna met een losgeklopt eitje.
Stap 3:
Smeer een theelepeltje tomatenpuree op elk pizzaplakje. Strooi er daarna Italiaanse kruiden over.
Stap 4:
Beleg je pizzaplakjes met de door jou gekozen toppings en maak af met een beetje geraspte kaas naar smaak.
Stap 5:
Vijftien minuutjes in de oven en klaar zijn je mini pizza's!
Eet smakelijk!